Vaření, intenzivní a šetrné, smažení, fritování, dušení, nízkoteplotní úpravy grilování, restování, opékání, konfitování, úprava sous – vide (vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě). Rozsah teplot: 30 °C–250 °C. Teplota při vaření v tlaku 110°C.
Jedinečná technologie
Automatický a manuální režim úpravy pokrmů Barevná dotyková obrazovka 10“s intuitivním ovládáním Kompletní ovládání v českém jazyce Jazykové mutace Možnost uložení vlastních programů Technologické postupy Paměť pro 350 programů o 20 krocích Zobrazování průběhu úprav na displeji Přesné senzorické měření teplot Indikace nastavených a skutečných hodnot Zobrazení poruchových hlášení na displeji Technické a servisní informace Tlačítko Zapnutí / Vypnutí Uzamykání obrazovky Automatické zajištění a odjištění víka při tlakovém vaření, automatické snížení přetlaku a kondenzace páry na konci varného cyklu s odvodem kondenzátu do odpadu Kondenzace páry je zajištěna bez nástřiku a spotřeby vody (odtlakování bez použití chlazení vodou)